Companii

O companie a închiriat birouri pentru 200 de posturi de call center în Pipera-Tunari

O companie a închiriat birouri pentru 200 de posturi de...

Autor: Cristi Moga

09.04.2013, 13:34 1415

Firma Elohim Net, care furnizează servicii de tip call center în industria turismului, a închiriat un spaţiu de 1.800 de metri pătraţi în proiectul de birouri Barba Center din zona Pipera-Tunari, a anunţat firma de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, agentul tranzacţiei.

Operatorul a decis astfel să-şi extindă puternic activitatea, în condiţiile în care în prezent compania îşi are sediul într-un spaţiu mult mai restrâns dintr-o clădire de pe strada Puţul lui Zamfir, între calea Floreasca şi Piaţa Dorobanţi.

Firma îşi va muta sediul în Barba Center din vara acestui an şi are potenţialul de a ajunge la 150-200 de angajaţi, ţinând cont de suprafaţa închiriată.

“Facilităţile de clasa A ale clădirii, serviciile adăugate: restaurant, cafenea, cantină, sală gym, spa precum şi costul competitiv şi soluţiile de livrare a spaţiului <la cheie> reprezintă argumentele principale ale alegerii clădirii Barba Center de către compania Elohim Net”, afirmă Eduard Turcoman, senior consultant în cadrul DTZ Echinox, agentul care a intermediat tranzacţia.

Proiectul format din două clădiri cu o suprafaţă închiriabilă de 42.000 mp, dezvoltat de familia Barba pe şoseaua Pipera-Tunari, a ajuns la un grad de ocupare de 66%.

Printre companiile care au mai închiriat în ultima perioadă spaţii în clădirile din zonă se mai numără Mercedes Benz România sau Adrem Invest.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO