Companii

O avocată din Constanţa a investit 70.000 de euro într-o cofetărie cu prăjituri de casă

UN START-UP PE ZI

Produsele cofetăriei au preţuri ce pornesc de la 2,5 lei pentru o minisavarină şi ajung până la 90 lei în cazul tortului egiptean.

Produsele cofetăriei au preţuri ce pornesc de la 2,5 lei pentru o minisavarină şi ajung până la 90 lei în cazul tortului egiptean.

Autor: Florentina Niţu

15.06.2019, 13:00 2801

„O parte din investiţie a provenit din fonduri europene, obţinând 44.000 de euro prin programul Start-Up Nation 2017.“

Irina Prunău (31 de ani) este absolventă a Facultăţii de Drept şi a profesat timp de şapte ani ca avocat. În urmă cu circa doi ani, în 2017, a decis să facă o schimbare în carieră, mai exact să devină antreprenor. Astfel, a pus pe picioare o cofetărie cu prăjituri de casă în oraşul Constanţa, business în care a investit 70.000 de euro, obţinând parţial finanţare (44.000 de euro) prin programul Start-Up Nation 2017.

„Afacerea a pornit de la ideea de a crea momente fericite. Cum evenimentele fericite din viaţa noastră sunt insoţite neapărat de dulce şi cum copilăria este una dintre cele mai fericite perioade din viaţa fiecăruia dintre noi, m-am gândit să readuc nostalgia copilăriei prin intermediul dulciurilor de casă“, povesteşte Irina Prunău, fondatoarea companiei Dulce din copilărie SRL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO