Companii

O artistă din Braşov îşi vinde operele în monede virtuale. În 2017, un cumpărător din Hong Kong a plătit 2 bitcoin pentru un tablou

O artistă din Braşov îşi vinde operele în monede...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.04.2019, 00:00 610

Tablourile Ştefaniei Nistoreanu sunt în continuare listate pe platforme pentru tranzacţii în bitcoin, un procent mare de oameni interesaţi venind de altfel din piaţa asiatică.

Ştefania Nistoreanu, o artistă din Braşov, şi-a listat mai multe tablouri pe plat­forme pentru tranzacţii în bitcoin, după ce a reuşit să vândă primul tablou în această monedă virtuală în urmă cu doi ani, scrie revista După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle de lux editat de Ziarul Financiar.

A fost primul artist român care şi-a vân­dut un tablou în bitcoin şi printre puţinii la nivel mondial. Tabloul semnat de ea, Criptsy, creat în atelierul său din Braşov, a ajuns la un cumpărător din Hong Kong în 2017. De atunci până acum, a mai vândut trei tablouri în monede virtuale, iar acum se pregăteşte să vândă încă unu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO