Companii

Noutăţile lunii decembrie: mobilier glam şi accesorii elegante lucrate în America

Noutăţile lunii decembrie: mobilier glam şi accesorii...
24.12.2019, 14:52 240

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/noutatile-lunii-decembrie-mobilier-glam-si-accesorii-elegante/

Luna decembrie, denumită tradiţional „luna cadourilor” vine cu desaga plină de noutăţi care să ne ajute să ne îmtâmpinăm oaspeţii aşa cum se cuvine.

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt, cele trei branduri de mobilier de lux aduse de antreprenoarea Diana Şucu pe piaţa locală în urmă cu aproximativ şase ani, îşi aşteaptă clienţii în showroomul din Băneasa Shopping City cu noi game de mobilier din lemn masiv şi accesorii lucrate în America, care oferă o atmosferă relaxantă şi de poveste în perioada în care totul trebuie să inspire dragoste şi rafinament.

„Toate sunt de o calitate excepţională, îmbină frumosul cu utilul şi promit să facă mai lin drumul de la casă la acasă. În plus, au avantajul că rămân mereu în trend, indiferent de direcţia în care o ia designul de interior peste cinci sau zece ani”, a adăugat Diana Şucu.

Ea spune că piesele de mobilier şi accesoriile pe care le comercializează sub umbrela Select Design by Diana Şucu, business ce a ajuns anul trecut la afaceri de 1,2 milioane de euro, reprezintă investiţii pe termen lung.

„Avem clienţi care au casa în lucru şi vor să se mute înainte de sărbători, ceea ce rezultă un ritm mai accelerat de vânzare. Acest lucru nu este însă neapărat un trend. Clienţii noştri cumpără mobilier şi accesorii ca investiţii pe termen lung, cumpără concepte întregi, nu se orientează spre anumite obiecte în culori de sărbătoare.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO