Companii

Norbert W. Scheele, director regional C&A: Sunt întârzieri în multe domenii, însă toate proiectele care au fost amânate vor fi realizate în 2022. Grupul C&A este unul dintre cei mai importanţi cinci retaileri de modă din România. Grupul are 45 de magazine în România şi în 2020 nu a deschis nicio unitate

Norbert W. Scheele, director în cadrul C&A pentru mai multe pieţe precum Austria, cele din Europa Centrală şi de Est şi din Europa de Sud-Est.

Norbert W. Scheele, director în cadrul C&A pentru mai multe pieţe precum Austria, cele din Europa Centrală şi de Est şi din Europa de Sud-Est.

Autor: Cristina Roşca

08.06.2021, 20:30 103

Retailerul de modă C&A, unul dintre cele mai im­portante nume din moda europeană din punctul de vedere al businessului şi al numărului de magazine, a fost forţat să amâne unele deschideri pe piaţa locală din cauza pandemiei. Totuşi, oficialii com­paniei spun că expansiunea nu a fost anulată, ci doar amânată până în 2022. „Momentan operăm 45 de magazine în România. Din cauza pandemiei de COVID-19 am fost forţaţi să încetinim viteza cu care ne extindem dat fiind că depindem de furnizori internaţionali care în ţările lor au fost nevoiţi să îşi închidă fabricile timp de mai multe săptămâni sau chiar luni“, spune Norbert W. Scheele, director pentru mai multe pieţe precum Austria, cele din Europa Centrală şi de Est şi din Europa de Sud-Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO