Companii

Noi investiţii în sectorul hotelier, mai mulţi bani în conturile afacerilor locale şi în cele ale companiilor aeriene

Noi investiţii în sectorul hotelier, mai mulţi bani...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.01.2019, 00:06 292

Şi anul acesta voucherele de vacanţă vor aduce creşteri pentru hotelieri şi agenţiile locale, după ce anul trecut acestea au adus un record al încasărilor pentru jucătorii din turism. Doar în primele nouă luni ale anului valoarea voucherelor de vacanţă emise a ajuns la 230 de milioane de euro, conform ANAT.

 

Noi deschideri de hoteluri

Anul 2019 va aduce mai multe deschideri de noi hoteluri, dar şi demararea lucrărilor la alte unităţi de cazare. Pentru jumătatea anului acesta sunt aşteptate deschiderile hotelurilor Hilton Garden Inn de la aeroport (Henri Coandă - n. red.), cu peste 200 de camere, Moxy by Marriott, din centrul vechi care va avea 117 camere, dar şi Courtyard by Marriott din zona Floreasca, care va avea peste 200 de camere. Toate acestea vor fi deschise de grupul lituanian Apex Alliance. Pe de altă parte, grupul polonez Orbis Hotel Group va deschide anul viitor primul său hotel din Timişoara, sub brandul Mercure, în urma semnării unui acord de franciză cu firma Paneracons I&I. De asemenea, la Sibiu va fi deschis un hotel Mercure.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO