Companii

NNDKP a asistat Grupul AAylex în contractarea finanţării de 20 de milioane de euro pentru expansiunea grupului şi achiziţia Banvit Foods Romania

NNDKP a asistat Grupul AAylex în contractarea...

Autor: Roxana Rosu

12.05.2021, 10:35 148

Firma de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Grupul AAylex, deţinut majoritar de antreprenorul Bogdan Stanca şi unul dintre cei mai mari jucători din România din industria alimentară, în contractarea unei finanţări de 20 milioane euro pentru preluarea Banvit Foods România.

NNDKP a acordat asistenţă AAylex atât în legătură cu obţinerea finanţării, cât şi în legătură cu realizarea tranzacţiei prin care a fost preluată toată participaţia în Banvit Foods.

„Tranzacţia reconfirmă faptul că sectorul agro-alimentar este unul reprezentativ pentru România, având un potenţial de creştere semnificativ, şi suntem onoraţi că echipa noastră a putut veni în sprijinul antreprenorilor români cu viziune şi spirit întreprinzător”, a declarat Valentin Voinescu, Partener al practicii de Drept Bancar şi Finanţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO