Companii

Niculae Duşu, Celco: Se manifestă o continuă cerere pentru materiale care trebuie să corespundă economisirii energiei. Necesarul încă important de locuinţe noi este un motor de creştere a cererii pentru materiale, alături de atenţia acordată renovării fondului locativ, cu scopul de a atinge standardul european nZEB

Antreprenori locali

Producătorul de materiale de construcţii Celco din Constanţa a remarcat o creştere a cererii în cursul anului 2021, motivată de proiectele amânate anul trecut, sub impactul pu­ter­nic al pandemiei.

„La nivelul pieţei imobiliare, din cauza pan­de­miei, s-a observat că în anul precedent a existat tendinţa de amânare a noilor proiecte pentru acest an, fapt care, în anumite perioade ale anului, a influenţat cererea de materiale. Celco activează în trei mari ramuri ale industriei producătoare de materiale de construcţii: producţia de BCA şi termoizolaţie minerală, producţia de var pentru construcţii, pentru industria metalurgică şi siderurgică, şi producţia de mortare uscate. În toate cele trei sectoare de activitate, în anul 2021 se menţine cererea crescută pentru produse prietenoase cu mediul“, spune Niculae Duşu, unul dintre antreprenorii care deţin Celco.

Încă de la începutul anului, domeniile în care activează Celco au fost puternic afectate de aspecte imprevizibile, precum creşterea preţurilor la gazele naturale şi la energia electrică, majorarea preţurilor materiilor prime, ale ambalajelor, creşterea costului valorii certificatului de carbon şi a combustibilului.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.