Companii

Niculae Duşu, Celco: Se manifestă o continuă cerere pentru materiale care trebuie să corespundă economisirii energiei. Necesarul încă important de locuinţe noi este un motor de creştere a cererii pentru materiale, alături de atenţia acordată renovării fondului locativ, cu scopul de a atinge standardul european nZEB

Antreprenori locali

Niculae Duşu, unul dintre antreprenorii care deţin Celco: Ultimii trei ani au însemnat noi vârfuri pe graficul vânzărilor în domeniul materialelor de zidărie.

Niculae Duşu, unul dintre antreprenorii care deţin Celco: Ultimii trei ani au însemnat noi vârfuri pe graficul vânzărilor în domeniul materialelor de zidărie.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.09.2021, 19:15 262

Producătorul de materiale de construcţii Celco din Constanţa a remarcat o creştere a cererii în cursul anului 2021, motivată de proiectele amânate anul trecut, sub impactul pu­ter­nic al pandemiei.

„La nivelul pieţei imobiliare, din cauza pan­de­miei, s-a observat că în anul precedent a existat tendinţa de amânare a noilor proiecte pentru acest an, fapt care, în anumite perioade ale anului, a influenţat cererea de materiale. Celco activează în trei mari ramuri ale industriei producătoare de materiale de construcţii: producţia de BCA şi termoizolaţie minerală, producţia de var pentru construcţii, pentru industria metalurgică şi siderurgică, şi producţia de mortare uscate. În toate cele trei sectoare de activitate, în anul 2021 se menţine cererea crescută pentru produse prietenoase cu mediul“, spune Niculae Duşu, unul dintre antreprenorii care deţin Celco.

Încă de la începutul anului, domeniile în care activează Celco au fost puternic afectate de aspecte imprevizibile, precum creşterea preţurilor la gazele naturale şi la energia electrică, majorarea preţurilor materiilor prime, ale ambalajelor, creşterea costului valorii certificatului de carbon şi a combustibilului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO