Companii

Nicolae Movileanu, complexul hotelier Mera Resort din Venus: Investim 60 de milioane de euro într-un parc de distracţii de referinţă în Neptun. Litoralul românesc are potenţial, este nevoie de investiţii în servicii

Antreprenori locali

Mera Resort include hotelurile Mera Sky şi Mera Blue şi vilele Mera Villas.

Mera Resort include hotelurile Mera Sky şi Mera Blue şi vilele Mera Villas.

Autor: Mirabela Tiron

26.01.2022, 19:40 292

♦ Familia Movileanu controlează complexul hotelier Mera Resort  şi 50 de vile în Venus, hotelul Mera Brise Mangalia şi Mera Onix în Cap Aurora ♦ Cea mai mare afacere a familiei este însă producătorul Delta Invest, cu o fabrică în Mioveni, un furnizor al Dacia.

Familia Movileanu, care controlează complexul hotelier Mera Resort din Venus, a demarat construcţia unui parc de distracţii în staţiunea Neptun, o investiţie estimată la aproape 60 de milioane de euro, care va fi finalizată în 2024.

„Litoralul ro­mâ­nesc are potenţial, este nevoie de investiţii în servicii de calitate. Anul trecut am finalizat construcţia a 25 de viluţe la Venus, investiţie de 6 milioane de euro, printr-un credit bancar“, a spus pentru ZF Nicolae Movileanu, unul din cei mai mari şi discreţi investitori de pe litoralul românesc. El a mai precizat că va investi 60 de milioane de euro într-un parc de distracţie în staţiunea Neptun. „Vom face un parc de distracţie, cu aqua parc inclus, parc tematic, cu multe alte activităţi. Am demarat deja proiectul, va fi o referinţă pentru litoralul românesc. Estimăm că îl vom deschide în 2024. Am mers înainte cu toate investiţiile planificate“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO