Companii

Nicolae Cazacu, un fost inginer, şi soţia lui medic fac 17 mil. lei cu două spitale de recuperare

Antreprenori locali

Nicolae Cazacu, un fost inginer, şi soţia lui medic fac...

Autor: Mirabela Tiron

08.05.2019, 00:07 1931

Compania Top Med Buna Vestire din Craiova (judeţul Dolj), controlată de Nicolae Cazacu, fost inginer proiectant la Electroputere Craiova, şi soţia lui Doina Cazacu, medic de familie, a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 17,1 milioane de lei, în creştere cu 18% faţă de anul anterior, cu o policlinică şi două spitale de recuperare medico-balneară în judeţul Dolj.

În 2011 operatorul medical avea afaceri de 2,5 mil. lei şi un profit net de 625.000 de lei.

Operatorul medical privat a reuşit să îşi menţină profitul net la nivelul de 5,2 milioane de lei, iar numărul de angajaţi a ajuns la 106, faţă de 95 anul anterior.

Principalele afecţiuni tratate în aceste centre sunt cele reumatice, respiratorii, dar şi cardiovasculare, circulatorii, metabolice sau neurologice, se arată pe site-ul companiei.

Rezultatele financiare din 2017 plasau compania Top Med Buna Vestire ca al 13 - lea mare jucător de pe piaţa companiilor din provincie cu obiect de activitate asistenţă medicală specializată. În acel an, operatorul privat avea 3.200 de pacienţi anual pe internare şi 900 de pacienţi trataţi în ambulatoriu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO