Companii

Nemţii de la Beiersdorf numesc un nou country manager pentru divizia din România, Bulgaria şi Moldova: Martin Stoebe preia funcţia de la Fatih Alpaslan

Nemţii de la Beiersdorf numesc un nou country manager...

Autor: Roxana Rosu

17.12.2021, 13:34 346

Martin Stoebe este noul Country Manager Beiersdorf România, Bulgaria şi Moldova, începând cu 1 decembrie 2021, în locul lui Fatih Alpaslan, care s-a alăturat  Beiersdorf Polonia, în calitate de Country Manager.

Cu o experienţă de peste 14 ani în industria bunurilor de larg consum, Martin Stoebe face parte din echipa Beiersdorf din anul 2015. Timp de patru ani el a deţinut funcţia de Country Manager Columbia, iar din iunie 2021 şi până de curând a fost Global Manager pentru proiecte strategice în cadrul companiei.

“Beiersdorf înseamnă oameni inspiraţi, care fac din această companie un loc minunat de muncă. În prezent, mă concentrez pe ascultarea acestor echipe. Pentru viitor, una dintre priorităţile noastre cheie vor fi în jurul digitalizării şi sustenabilităţii. România şi Bulgaria au înregistrat o dinamică impresionantă în ultimii ani. Fac parte dintre ţările cu cea mai rapidă creştere din Europa şi ne aşteptăm să joace un rol din ce în ce mai relevant.” a declarat noul Country Manager.

Martin Stoebe are un master în Administrarea Afacerilor absolvit în 2008 la Universitatea din Mannheim, iar în 2012 a obţinut titlul de Doctor în Marketing la Universitatea din Hamburg. În calitate de Country Manager pentru România, Bulgaria şi Moldova, Stoebe se va ocupa de strategia operaţională şi de dezvoltare a bussinesului pentru cele trei ţări.

Beiersdorf Romania a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 273 milioane lei şi un profit net de 16 milioane lei, potrivit datelor publicate de MInisterul de Finanţe. COmpania are 61 de angajaţi pe piaţa locală.

Beiersdorf, cu sediul central în Hamburg, are aproximativ 20.000 de angajaţi la nivel mondial şi este listată pe DAX, indicele bursier al pieţei germane de capital. Portofoliul său cuprinde mărci internaţionale precum Nivea, Eucerin, Hansaplast / Elastoplast şi La Prairie.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO