Companii

Mutare strategică: CTP cumpără depozitele Mobexpert de la Tg. Mureş amplasate în Parcul Industrial de lângă aeroport

Mutare strategică: CTP cumpără depozitele Mobexpert de...

Autor: Bogdan Alecu

29.12.2021, 22:30 27582

CTP, cel mai mare dezvoltator şi proprietar de centre industriale şi logistice de pe piaţa locală, care deţine circa 2 milioane mp de spaţii industriale, a cumpărat de la Dan Şucu proiectul Mobexpert din Târgu Mureş, potrivit datelor CTP.

Proiectul este amplasat în Parcul Industrial Mureş de lângă Aeroportul Internaţional Tg. Mureş, are o suprafaţă de 25.000 mp şi include atât depozitare cât şi producţie.

Tranzacţia este una de tip “sale&lease-back”, similară celei încheiate anul trecut tot între CTP şi Mobexpert – în noiembrie 2020 CTP a cumpărat depozitele Mobexpert de la km 23 de pe A1 Bucureşti-Piteşti Anul trecut Dan Şucu, proprietarul Mobexpert declara că a decis vânzarea depozitelor de pe A1 pentru a investi în Mobexpert. Depozitele de la km 23 au fost construite în 2009, în 2016. De această dată, pe lângă depozite, CTP a cumpărat şi clădirea unde se află o unitate de producţie a Mobexpert.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO