Companii

Muşat & Asociaţii promovează trei parteneri în cadrul firmei şi alţi şapte avocaţi în poziţii de senioritate

Muşat & Asociaţii promovează trei parteneri în cadrul...

Autor: Cristina Bellu

13.01.2021, 14:33 245

Casa de avocatură Muşat & Asociaţii i-a promovat pe Cosmin Libotean, Andra Mihalache şi   Cristi Tudor în poziţia de partener equity şi alţi 7 avocaţi în poziţii de senioritate aferente practicilor de Litigii şi Arbitraj, Restructurare şi Insolvenţă, Fuziuni şi Achiziţii, Sănătate şi Domeniul Farmaceutic, Infrastructură şi Achiziţii Publice şi Dreptul Muncii.  

„Rolul partenerilor, în special al partenerilor equity, este esenţial în consolidarea standardelor firmei, dar şi pentru creşterea calităţii prestaţiei avocaţiale pentru clienţi”, spune Gheorghe Muşat, Managing Partner.

Cooptarea lui Cosmin Libotean în rândul parteneriatului equity al firmei vine ca o recunoaştere a succesului său profesional în reprezentarea în faţa instanţelor de judecată naţionale si internaţionale a unui număr impresionant de companii de top din diverse domenii – financiar/bancar, farma, media sau retail, în dosare de anvergură şi cu implicaţii financiare considerabile, transmit reprezentanţii casei de avocatură.

Andra Mihalache, recent promovată în poziţia de Partener, este un avocat litigant cu un acut simţ pentru subtilitate şi reputaţia unor soluţii inovatoare în gestionarea litigiilor de drept civil, asistând şi reprezentând clienţi din aproape toate industriile în dosare deopotrivă dificile şi sensibile. De-a lungul timpului, Andra a apărat interesele clienţilor în dosare complexe, cu accent deosebit în materia restituirii proprietăţilor preluate abuziv de regimul comunist, litigii comerciale şi de contencios administrativ, dar şi cele de reorganizare judiciară sau proceduri de faliment.

Cristi Tudor deţine o experienţă profesională bogată, construită pe parcursul a mai bine de 15 ani de activitate in cadrul casei de avocatură Muşat & Asociaţii. Cristi este implicat activ în practica de Restructurare & Insolvenţă a firmei, fiind în prezent co-coordonator al departamentului şi asistând numeroşi clienţi de amploare din diverse sectoare, precum cele de infrastructură, energie, transport, construcţii, servicii şi tehnologie, în unele dintre cele mai ample şi complexe mandate de restructurare & insolvenţă de pe piaţă. 

Împreună cu numirea celor trei parteneri, firma i-a promovat pe Ştefan Diaconescu, Mateea Predescu, Ana Maria Abrudan si Dragoş Lungu  în poziţia de Managing Associate.

Alăturând-se colegilor în zona de senioritate a consultanţei avocaţiale, Şirin Omer, Alin Sinocicu şi Roxana Mihăilescu au fost promovati în poziţia de Senior Associate, recunoscându-li-se astfel aptitudinile şi experienţa acumulată de-a lungul anilor şi rezultatele obţinute în asistarea clienţilor M&A.

Toti trei sunt avocaţi experimentaţi  oferind consultanţă juridică şi reprezentare pentru clienţi din varii sectoare de activitate, atât locali cât şi internaţionali, cu privire la aspecte de drept civil şi comercial, drept administrativ, drept societar, achiziţii publice, litigii si drept penal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO