Companii

Moştenitorul domeniului Zabola Estate din Transilvania susţine că vrea să strângă 150 mil. euro pentru un fond care să investească în producţia locală de alimente. El pleacă la drum cu 7 mil. euro

Gregor Roy Chowdhury se ocupă de aproape două decenii de afacerile familiei din România, printre care se numără Zabola Estate, un proiect din turism.

Gregor Roy Chowdhury se ocupă de aproape două decenii de afacerile familiei din România, printre care se numără Zabola Estate, un proiect din turism.

Autor: Cristina Roşca

10.08.2021, 17:15 571

Gregor Roy Chowdhury, fiul unei contese transilvănene şi al unui nobil indian, are 44 de ani şi este acţionar în şapte firme aflate în funcţiune în România. Doar două au obţinut afaceri în 2020 – Kali Land (agricultură) şi Zabola Estate (turism) –, businessul cumulat fiind de aproape 10 mil. lei (2 mil. euro) în 2020, conform platformei de analiză confidas.ro.

Gregor Roy Chowdhury, unul dintre moştenitorii proiectului turistic Zabola Estate din judeţul Covasna, a lansat un fond de private equity şi vrea să strângă 150 mil. euro pentru a investi în afaceri româneşti din industria alimentară. El pleacă la drum cu 7 mil. euro, însă nu spune dacă e vorba de fonduri proprii sau bani atraşi de la investitori.

Ţinta acestui fond sunt companiile locale ce activează în domeniul procesării alimentelor sau al producţiei de bunuri alimentare, firme cu afaceri de minimum 10 milioane de euro anual. Fondul poate prelua atât pachete de acţiuni, cât şi businessul integral.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO