Companii

Morphosis Capital face a cincea tranzacţie şi preia pachetul majoritar în Cronos Med, o afacere de 4 mil. euro din medicină estetică. Grupul Cronos Med, ce deţine la Bucureşti şi la Bacău trei clinici şi un spital, este un business fondat în 1991 de medicul Constantin Stan

Morphosis Capital este un fond de private equity cu 50 de milioane de euro capital subscris, înfiinţat în decembrie 2018.

Morphosis Capital este un fond de private equity cu 50 de milioane de euro capital subscris, înfiinţat în decembrie 2018.

Autor: Cristina Roşca

11.11.2021, 00:03 335

Fondul de private equity Mor­pho­sis Capital, ale cărui baze au fost puse de patru executivi români, a pre­luat pachetul majoritar în cadrul Cro­nos Med, un grup cu activitate în dome­niul medicinii estetice.

Aceasta este cea de-a cincea tran­zacţie a fon­dului şi a treia în domeniul medical, după DocProcess (IT), Me­di­ma Health (sănătate), Dr. Leahu Dental Clinics (stomatologie) şi EMI (pro­ducţie). Valoarea tran­zacţiei se în­ca­drează în pragul stan­dard al in­vestiţiilor Morphosis Capital Fund I, fiind cuprinsă între 5 şi 10 milioane de euro, iar banii vor fi folosiţi pentru dezvoltarea companiei la nivel naţional.

Grupul Cronos Med, ce deţine la Bucureşti şi la Bacău trei clinici şi un spital, este un business fondat în 1991 de medicul Constantin Stan. În business, ca acţionar minoritar, a intrat ulterior şi Andreea Berecleanu, soţia medicului. Cei doi vor rămâne în continuare în acţionariat şi în business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO