Companii

Mol face trecerea de la statutul de retailer de carburanţi la cel de minimall: „Suntem hotărâţi să transformăm reţeaua actuală de staţii de servicii într-o reţea de staţii de servicii multifuncţionale

Mol face trecerea de la statutul de retailer de...

Autor: Răzvan Botea

15.11.2019, 19:00 496

Peter Ratatics, director operaţional al Mol, Serbia, Slovenia, Ungaria şi România: Ne aşteptăm la o creştere a segmentului noncarburanţi în totalul marjei brute la 30% în 2021, faţă de 27% în prezent.

Retailerul de carburanţi Mol se va axa într-o mai mare măsură asupra serviciilor pentru consumatori în special prin intermediul brandului Fresh Corner. Compania preconizează că va ajunge la o pondere de 30% a acestor servicii din totalul marjei de profit până în anul 2021. În anul 2018, 27% din profiturile grupului au venit din această zonă, a spus în cadrul unui interviu acordat ZF Peter Ratatics, director operaţional al Mol pentru Serbia, Slovenia, Ungaria şi România. 

„În acest context, Fresh Corner joacă, desigur, un rol pivotal, cu accent pe dezvoltarea brandului propriu, care să includă cafeaua, produsele proaspăt preparate şi necesarul pentru cumpărăturile de zi cu zi”, a spus Peter Ratatics.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO