Companii

Mobilarea livingului: Care sunt avantajele canapelelor din piele

Mobilarea livingului: Care sunt avantajele canapelelor...
10.01.2020, 15:11 2055

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/canapele-din-piele-avantaje-si-intretinere/

Unul dintre spaţiile cheie dintr-o casă este livingul, iar piesa de rezistenţă din living este reprezentată de canapea. Canapeaua atrage atenţia atât prin design cât şi prin confortul pe care îl oferă „oaspeţilor” ei. De asemenea, materialul din care este fabricată canapeaua este un aspect important, atât din punct de vedere al confortului pe care îl poate oferi cât şi din punct de vedere al întreţinerii şi al rezistenţei în timp.

Astfel, antreprenoarea Diana Şucu, care a adus pe piaţa locală, în urmă cu mai bine cinci ani, trei branduri americane de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt – explică de ce canapelele din piele reprezintă cea mai bună alegere.

„Pielea este mult mai  rezistentă la uzură decât alte materiale precum ţesătura, astfel încât are o viaţă mai lungă. Studiile spun că aceste canapele din piele durează de până la 4 ori mai mult decât modelele tapiţate cu alte materiale. Canapelele din piele au o frumuseţe aparte şi arată extrem de elegant. În plus, sunt  piese atemporale, astfel încât pot fi folosite ani de zile , fără a se demoda. Aşadar, sunt o investiţie ce merită toţi banii”, spune antreprenoarea.

De asemenea, canapelele din piele sunt considerate hipoalergice deoarece nu reţin praf, alergeni sau fire de păr de la animale de companie, aşa cum se întâmplă în cazul canapelelor tapiţate cu material textil.

„Când spunem canapele din piele, spunem canapele uşor de întreţinut. Astfel, cei care au canapele din piele trebuie să ştie că aceste piese de mobilier trebuie să evite lumina directă a soarelui. În caz contrar, razele soarelui vor decolora pielea naturală. Evitarea obiectelor ascuţite, precum catarame sau chei. Acestea pot tăia sau zgâria suprafaţa canapelei. Alegerea cu atenţie a produselor de curăţat. Recomandarea noastră este să fie folosite produse special destinate curăţării şi întreţinerii tapiţeriilor din piele naturală.”

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO