Companii

Mişcare-surpriză: Ioannis Papalekas revine în acţionariatul Globalworth la cinci luni de la exit

Ioannis Papalekas şi-a vândut toate acţiunile în cadrul Globalworth, pentru aproape 300 mil. euro cu doar câteva săptămâni înainte ca întreaga economie europeană să fie lovită de pandemia de coronavirus.

Ioannis Papalekas, fondatorul şi CEO al Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România şi Polonia, a revenit în acţionariatul companiei. Papalekas a încasat la începutul săptămânii 25.641 de acţiuni, iar Dimitris Raptis, co-CEO şi Chief Investment Officer a primit 7.784 acţuni. Astfel, per total, Ioannis Papalekas deţine acum 25.641 de acţuni, echi­va­lentul a 0,01% din total, iar Dimitris Raptis are aproape 740.000 de acţi­uni, sau 0,33% din total.

Ioannis Pa­­palekas şi-a vândut toate acţiunile în cadrul Glo­bal­worth, pentru circa 300 mil. euro cu doar câ­teva săptămâni îna­inte ca întreaga eco­nomie euro­pea­nă să fie lovită de pan­de­mia de coro­na­virus. Ioannis Papalekas a vândut pachetul său de acţiuni către miliardarul ceh Radovan Vitek, acţionarul CPI Property Group. Ioannis Papalekas a vândut acţiuni cu 9 şi 9,85 euro, în timp ce în ultima săptămână acţiunile au evoluat între 7 şi 7,5 euro per unitate. În trecut, Ioannis Papalekas a mai vândut şi cumpărat City Mall de la Eroii Revoluţiei, ultima oară vânzându-l cu 120 mil. euro, pentru a-l recumpăra după criză cu mai puţin de 20 mil. euro pentru a-l transforma în clădire de birouri.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.