Companii

Mircea Lucescu, în stare stabilă, fără complicaţii postoperatorii, este la Terapie Intensivă

Mircea Lucescu va fi operat astăzi de urgenţă. Cel mai bogat om din Ucraina a venit la Bucureşti să fie alături de antrenorul lui

Autor: Aurelia Alexa

09.01.2012, 12:58 94

Starea lui Mircea Lucescu este stabilă, nu au apărut complicaţii postoperatorii, este conştient, comunică cu familia, rămâne la Terapie Intensivă în următoarele zile, pentru observaţii, a declarat, luni, directorul medical al Spitalului Universitar de Urgenţă Dragoş Vinereanu.

"Lucrurile merg bine, starea este stabilă, nu există complicaţii postoperatorii majore. Evoluţia a fost conformă parametrilor la care ne aşteptam. Este conţtient, a comunicat cu familia, ne aşteptăm la o evoluţie pozitivă", a spus medicul Dragoş Vinereanu.

El a precizat că Mircea Lucescu nu a primit vizite, cu excepţia familiei, care este alături de el.

Vinereanu a mai spus că tratamentul administrat lui Mircea Lucescu este cel standard în astfel de cazuri, că nu exista complicaţii, iar "cordul este foarte bun".

"Practic suntem mulţumiţi cu starea postoperatorie", a precizat doctorul Dragoş Vinereanu.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Bogdan Popescu a spus că este greu de precizat în acest moment când va putea fi externat Mircea Lucescu, dar evoluţia este cea pe care medicii o aşteptau.

El a mai precizat că decizia ca Mircea Lucescu să fie operat a fost luată exclusiv de medicii români, pe baza monitorizării, nefiind vorba de altceva. Medicul Bogdan Popescu a mai spus că Mircea Lucescu a optat pentru a rămâne la SUUB.

Mircea Lucescu a fost operat duminică, pentru îndepărtarea din cavitatea toracică a lichidului acumulată sub dren.

"Antrenorul este în salon, este bine", a spus, duminică, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, la finalul intervenţiei chirurgicale la care a fost supus Lucescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO