Companii

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, schimbă Consiliul de Administraţie de la Metrorex. Printre noii membri se numără Adrian Gabriel Dumitru, CFO la Chimcomplex, Mihaela Urzică, director de strategie la OMV Petrom şi Răzvan Andrei Terecoasă, bancher

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, schimbă...

Autor: Roxana Rosu

05.03.2021, 10:23 2700

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunţat că a schimbat componenţa Consiliului de Administraţie de la Metrorex, în urma neregulile găsite după controlul demarat la această companie.

Noul CA al Metrorex este format din: 

Ştefan Paraschiv  - fost preşedinte al CA Romaero (2017-2020), cu experienţă de 15 ani în strategii de afaceri, leadership şi managementul vânzărilor, pentru companii din ţară şi din străinătate. Absolvent de ASE şi studii în străinătate.

Mihnea Jida - avocat, membru al Baroului Bucureşti din 2012. Are studii şi stagii de pregătire în străinătate - în Elveţia şi la Paris. Absolvent al Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti.

Răzvan Andrei Terecoasă - experienţă de peste 12 ani în domeniul bancar, la BCR, Eximbank, Bancpost, Citibank. Absolvent de ASE.

Adrian Gabriel Dumitru - director financiar (CFO) la Chimcomplex, CFO Alstom, CEO Electroputere. A studiat la ASE, şi-a perfecţionat studiile la Paris, cu un masterat (EMBA) la Conservatoire National des Arts et Métiers.

Mihaela Urzică - director de strategie la OMV Petrom. Timp de 4 ani, a fost finance manager pentru OMV, în mai multe ţări din Africa de nord. Anterior, a lucrat la Petrom şi Toyota România ca manager de proiect, consultant, respectiv finance manager.

Am numit astăzi un nou consiliu de administraţie profesionist la Metrorex. Toţi membrii au experienţă de top management şi sunt complet independenţi faţă de sindicat. Echipa are mandat clar şi întreaga mea susţinere pentru eficientizarea şi restructurarea companiei”, a spus Cătălin Drulă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO