Companii

Mikael Fredholm, după 12 ani la WorldClass, pune bazele unei platforme pentru nutriţionişti

Mikael Fredholm s-a angajat în cadrul WorldClass în decembrie 2004 ca business development manager

Mikael Fredholm s-a angajat în cadrul WorldClass în decembrie 2004 ca business development manager

Autor: Cristina Roşca

23.02.2017, 00:04 1216

Fredholm rămâne în continuare acţionar minoritar în cadrul lanţului de săli de fitness, urmând să vândă în momentul în care va vinde şi acţionarul majoritar, fondul de investiţii Resource Partners.

Suedezul Mikael Fredholm a intrat în acţionariatul lanţului de săli de fitness WorldClass în februarie 2014, în momentul în care fondul de investiţii Resource Partners a cumpărat pachetul majoritar în companie. Câteva luni mai târziu fondul a cumpărat şi restul de acţiuni.

„Am renunţat la orice funcţie executivă, însă rămân în continuare acţionar minoritar. O să vând în momentul când acţionarul majoritar (fondul de investiţii Resource Partners -  n. red.) iese, aşa este dealul“, explică Fredholm. Fondul a intrat în acţionariat în 2014, iar investitorii financiari au de regulă un plan pe termen de 4-5 ani, perioadă în care cresc compania pentru a o vinde ulterior. Fredholm nu oferă însă detalii despre eventualitatea unei vânzări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO