Companii

Mihai Voicu, Partener ONV LAW este noul Preşedinte pentru Europa al reţelei juridice internaţionale Legal Netlink Alliace

Mihai Voicu, Partener ONV LAW este noul Preşedinte...

Autor: Roxana Rosu

24.02.2021, 10:22 156

Mihai Voicu, Partener în cadrul Societăţii de Avocaţi ONV LAW, a fost ales Preşedinte pentru Europa al reţelei juridice globale Legal Netlink Alliance (LNA), ce reuneşte 95 de societăţi independente şi peste 1.500 de avocaţi din toată lumea.

Mihai Voicu coordonează divizia Business Law (Corporate, Drept Comercial, Fuziuni şi Achiziţii, Fiscalitate, Insolvenţă şi Dreptul Muncii) în cadrul ONV LAW, iar anterior a deţinut alte două mandate de Vicepreşedinte în cadrul Legal Netlink Alliance.

“Prezenta numire este o confirmare a angajamentului ONV LAW faţă de Legal Netlink Alliance, a calităţii serviciilor noastre juridice şi a implicării susţinute în cadrul organizatiei, în care suntem membri încă din 2009. Alături de companiile membre LNA, societăţi de avocaţi independente din toată lumea, care acoperă întreg spectrul de servicii juridice comerciale, ONV LAW a asistat cu succes un numar de peste 150 de clienţi multinaţionali până în prezent,” declară Mihai Voicu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO