Companii

Mihaela Căluşer, Wens Travel: Pachetele de vacanţă care aveau zboruri charter au fost vedetele sezonului. Agenţia de turism a încheiat anul trecut cu afaceri de aproape 3,5 milioane euro, în scădere cu 75% faţă de anul anterior, însă pentru 2021 estimările sunt de 5 mil. euro

Mihaela Căluşer, fondatoarea şi managing director al WENS Travel

Anul trecut ne-au salvat lunile ianuarie şi februarie, care au fost cele mai bune din ultimii ani, dacă am fi calculat doar din martie până la finalul anului ar fi fost dezastru.

Mihaela Căluşer, fondatoarea şi managing director al WENS Travel Anul trecut ne-au salvat lunile ianuarie şi februarie, care au fost cele mai bune din ultimii ani, dacă am fi calculat doar din martie până la finalul anului ar fi fost dezastru.

Autor: Miruna Diaconu

29.11.2021, 19:30 76

Pachetele de vacanţă cu zboruri charter către diferite destinaţii au fost vedetele sezonului din vara anului 2021. Oamenii au preferat astfel de vacanţe pentru că le oferă mai mult siguranţă, spune Mihaela Căluşer, fondatoarea şi managing director al agenţiei de turism WENS Travel.

„În vara acestui an, noi am avut multe cereri pentru vacanţele de tip leisure, iar pachetele de vacanţă cu zboruri charter au fost vedetele sezonului, cu siguranţă acest trend va continua. Oferă mai multă siguranţă, oamenii ştiu că au sigur avion şi cazare, e mai sigur decât dacă faci un pachet dinamic. Oamenii au mers mult către Egipt, chiar dacă temperaturile sunt foarte ridicate în acea perioadă, dar şi Grecia a fost căutată“, spune Mihaela Căluşer.

Cel de-al patrulea val al pandemiei a afectat puternic businessul agenţiei de turism, având în vedere că în mod tradiţional toamna era perioada în care se organizau cele mai multe evenimente de tip corporate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO