Companii

Microcomputer Service, deţinut de Constantin Mândruleanu, comerciant de echipamente de producere a oxigenului medicinal: A crescut foarte mult numărul cererilor, suntem în 120 de spitale

Microcomputer Service, deţinut de Constantin...

Autor: Florentina Niţu

16.11.2021, 11:00 116

Microcomputer Service, com­panie deţinută majoritar de antre­prenorul român Constantin Mândru­leanu (97%), care se ocupă cu comerţul echipametelor de produ­cere şi livrare a oxigenului medicinal către spitale, precum şi concen­tra­toare de oxigen, aparate de aerosoli ori monitoare portabile pentru pacienţi, a ajuns cu produsele în 120 de spitale, cererea fiind în continuă creştere, bazată pe numărul crescut de infectări cu noul coronavirus.

„Furnizăm instalaţii la capaci­tatea noastră maximă. A crescut foarte mult numărul de cereri în această perioadă şi am ajuns în 120 de spitale din ţară, de dimensiuni medii. Am introdus la scară largă o tehnologie americană şi am făcut investiţii de peste 1 milion de euro şi continuăm să investim“, a spus pentru ZF Constantin Mândruleanu. 

Prin această tehnologie, oxigenul este produs direct în incinta spitalului şi antreprenorul spune că în ultima vreme foarte multe spitale au cumpărat instalaţiile necesare, dar o parte din ele preferă să închirieze instalaţiile, pentru că nu au suficiente fonduri să facă o investiţie pe loc şi, în plus, îşi doresc să le folosească la capacitate maximă pentru a produce oxigen, ci nu să le fie furnizat şi să plătească în funcţie de cât au consumat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO