Companii

Michelin România opreşte producţia la fabrica Victoria din Floreşti, din cauza COVID-19. Grupul francez Michelin produce zilnic circa 13.000 de anvelope în fabrica de la Floreşti (judeţul Prahova)

În fabrica din Floreşti Michelin are 1.450 de angajaţi, iar 90% din producţie merge la export.

În fabrica din Floreşti Michelin are 1.450 de angajaţi, iar 90% din producţie merge la export.

Autor: Bogdan Alecu

24.03.2020, 00:07 1478

Michelin România se aliniază deci­ziilor luate la întregii industrii auto şi va opri în perioada următoare producţia de anve­lope la fabrica Victoria din Floreşti, judeţul Prahova.

La nivel european constructorii auto au oprit producţia de maşini, iar ma­joritatea producătorilor de compo­nente au oprit producţia în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

„În această perioadă complicată, con­textul este unul dificil pentru uzina Victoria: anticipăm o scădere importantă a comen­zilor, ceea ce impune ajustarea producţiei in consecinţă. Uzina Victoria îşi va opri acti­vitatea progresiv. În perioada 24-29 mar­tie, majoritatea sectoarelor vor fi oprite, cu excepţia anumitor activităţi critice sau cu foc continuu, care vor avea un program specific. Urmăm toate proto­coalele interne pentru a asigura închiderea progresivă şi pentru a ne proteja angajaţii. În funcţie de evoluţia situaţiei se poate prelungi perioada de închidere“, au spus oficialii de la Michelin România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO