Companii

Metroul spre Otopeni aduce birouri noi în zona Expoziţiei din Capitală. Portland vrea să dezvolte un proiect pe terenul grecilor de la Bluehouse

Metroul spre Otopeni aduce birouri noi în zona...

Autor: Bogdan Alecu

06.02.2017, 00:07 3868

Grecii de la Bluehouse Capital sunt în discuţii cu britanicii de la Port­land Trust pentru vânzarea unui teren din zona Expoziţiei, potrivit unor surse din piaţă. De asemenea, se ia în cal­cul inclusiv intrarea într-un joint ven­ture. Miza o reprezintă un te­ren de 3,4 ha amplasat pe B-dul Expo­ziţiei, la in­tersecţia cu strada Av. Popişteanu, pe care se va dezvolta un viitor pro­iect de birouri. Lotul este amplasat la doar câ­te­va sute de me­tri distanţă de viitoa­rea staţie de metrou de la Romexpo.

„Nu putem comenta informaţia cu privire la teren, nu putem con­fir­ma sau infirma“, a declarat pentru ZF Ştefan Oana, country ma­nager la Bluehouse România.

Vânzarea te­renului ar veni în contextul în care anul trecut grecii au ieşit din acţionariatul clădirilor City Gate din Piaţa Presei şi au scos la vânzare proiectul Olympia Tower din Piaţa Muncii, iar în 2015 au vândut Victoria Center.

Consultanţii imobiliari, de la companiile internaţionale precum Colliers sau cele locale precum Regat­ta, consideră zona Pieţei Presei vi­itorul Barbu Văcărescu pentru pia­ţa de birouri, în condiţiile în care viitoarea staţie de metrou va trans­forma complet zona.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO