Companii

Metigla, producător de acoperişuri: La început de an, am resimţit o scădere semnificativă a cererii pe segmentul rezidenţial, care s-a redresat către un trend pozitiv, în ultimele trei luni. Metigla şi-a menţinut cifra de afaceri la 63 de milioane de lei (13 mil. euro) în 2019, acelaşi nivel ca în 2018

Cristian Mătăşel, director general al Metigla România: Proiectele mari în derulare au continuat, majoritatea conform calendarului iniţial şi chiar au apărut noi oportunităţi.

Cristian Mătăşel, director general al Metigla România: Proiectele mari în derulare au continuat, majoritatea conform calendarului iniţial şi chiar au apărut noi oportunităţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.08.2020, 19:50 170

Metigla, producător de învelitori me­ta­lice şi panouri termoizolante cu capital belgian, a menţinut vânzările pe trend pozitiv în prima jumătate a anului 2020.

„La început de an, am resimţit o scădere semnificativă a cererii pe seg­mentul rezidenţial, care s-a redre­sat către un trend pozitiv, în ulti­mele trei luni. Dacă vorbim des­pre segmentul in­dustrial, aces­ta rămâne depen­dent de proiec­tel­e în curs şi păstrează un ritm specific se­zonalităţii. În con­tinuare avem pro­iecte mari în de­ru­lare, a căror va­loare cumu­lată de­păşeşte ci­frele din aceeaşi perioadă a anului tre­cut“, spune Cristian Mătăşel, di­rec­tor ge­neral al Metigla România.

Fabrica Metigla se află în loca­litatea Ceptura, judeţul Prahova, com­pania având aproximativ 100 de angajaţi.

Pe perioada stării de urgenţă, dar şi ulterior, în starea de alertă, activitatea companiei a continuat fără întreruperi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO