Companii

Mega Image: Am instalat case de marcat self-checkout în 80 de magazine, iar până la finalul anului vom extinde proiectul şi vom ajunge la peste 100 de supermarketuri. Proiectul de case self-scan a fost demarat anul trecut, iar în contextul generat de pandemie a fost accelerat

Retailerul olandezo-belgian Mega Image a instalat case de marcat de tip self-checkout – unde clienţii îşi scanează singuri produsele şi apoi plătesc - în 80 de magazine, adică circa 10% din toată reţeaua.

„Proiectul de case self-scan a fost de­marat anul trecut, iar în contextul ge­ne­rat de pandemie a fost accelerat, ca­sele de marcat de tip self-checkout fi­ind acum dispo­ni­bile şi active în peste 80 de maga­zine. Pla­nul de extindere con­ti­nuă, iar până la finalul anului aces­tea vor fi pre­zente în pes­te 100 de super­mar­ke­turi“, spun reprezen­tan­ţii Mega Image.

Mai mulţi dintre ju­că­torii din comerţul mo­dern au introdus în ulti­mii ani case de mar­cat de tip self-checkout după mo­delul din Occident. Mega Image este unul dintre ei. Compania este pre­zentă pe piaţa locală cu supermarketuri şi magazine de proximitate, fiind unul dintre cei mai extinşi jucători din comerţul local cu peste 800 de unităţi la nivel naţional.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.