Companii

MedLife lucrează cu 1.900 de medici şi 1.100 de asistenţi medicali

MedLife lucrează cu 1.900 de medici şi 1.100 de...

Autor: Mirabela Tiron

13.12.2016, 00:05 397

„Colaboratorii sunt recompensaţi în funcţie de numărul de programări şi de consultaţii.“

Liderul serviciilor medicale private, re­ţeaua MedLife, lucra cu 1.900 de medici şi 1.100 de asistenţi medicali la nouă luni anul acesta, atât angajaţi care lucrau exclusiv pen­tru grup, cât şi colaboratori, ce oferă ser­vicii în regim de contractanţi independenţi, arată datele din raportul Raiffeisen, care se ocupă de listarea companiei medicale.

Nu este însă făcut public câţi din angajaţi sunt medici exclusiv angajaţi de reţea şi câţi sunt colaboratori, acesta fiind „un secret“ bine păzit în rândul jucătorilor privaţi din sănătate.

Mai mult, în bilanţul companiei, cheltuielile cu cele două categorii de medici sunt raportate separat. Cheltuielile cu me­dicii contractaţi ca furnizori independenţi apar la cheltuielile cu terţii (unde intră şi cheltuielile cu consultanţii juridici sau financiari). Anul trecut, cheltuielile cu terţii se ridicau la 105 milioane de lei, din care cea mai mare parte, 72%, erau cheltuielile cu doctorii colaboratori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO