Companii

MediHelp deschide o nouă sucursală în Bucureşti

MediHelp deschide o nouă sucursală în Bucureşti

Autor: Cristina Bellu

25.04.2016, 10:26 322

Sucursala va găzdui toate operaţiunile de vânzări ale MediHelp şi va fi condusă de Florentina Făşie.

"Am deschis acest «Concept Sales Unit» ca dovadă a angajamentului nostru de a ne extinde pe piaţa din România şi de a le oferi clienţilor noştri cel mai bun raport calitate-preţ. Totodată, această sucursală era un pas necesar în vederea creşterii operaţiunilor noastre în România. Am numit-o pe Florentina Făşie în funcţia de director de sucursală datorită rezultatelor sale remarcabile din ultimii şase ani, pe care i-a petrecut în echipa de vânzări a MediHelp", spune Zahal Levy, Preşedinte MediHelp International.

În calitate de director de sucursală, Florentina Făşie va fi responsabilă cu dezvoltarea strategică a portofoliului de clienti la nivel naţional, de coordonarea şi de extinderea echipelor de vânzări directe şi de telesales, pentru a atinge obiectivele companiei.

"Sunt onorată să ocup această funcţie şi să îmi folosesc expertiza în domeniul vânzărilor pentru a face o diferenţă în sectorul asigurărilor internaţionale de sănătate în România", a spus Florentina Făşie, director de sucursală, MediHelp România.

Florentina Făşie are o experienţă de peste 10 ani în vânzări, este licenţiată în marketing la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi a urmat numeroase cursuri de vânzări strategice în România şi peste hotare.

MediHelp Internaţional activează pe piaţa asigurărilor internaţionale de sănătate din Europa Centrală şi de Est, fiind prezentă de peste 15 ani în România, Ungaria şi Bulgaria. În viitor, compania intenţionează să se extindă şi în alte state din regiune.

Planurile de asigurare medicală internaţională MediHelp oferă acces la o reţea de peste 425,000 de clinici medicale din lume, oferă servicii medicale (intervenţii chirurgicale complexe, spitalizare, consultaţii multidisciplinare, analize de laborator, servicii de imagistică avansată, tratament dentar, tratament pentru cancer, transplant de organe, transplant de măduvă osoasă) şi include opţiuni de acoperire internaţională de până la 3.000.000 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO