Companii

Medicul Marius Căprar vrea să investească 32 milioane lei într-un spital de recuperare neurologică la Băile Felix

Medicul Marius Căprar vrea să investească 32 milioane...

Autor: Georgiana Mihalache

30.10.2018, 00:08 1777
Medicul Marius Căprar plănuieşte o investiţie de 32 mil. lei într-un spital de recuperare neurologică prin care să exploateze potenţialul şi renumele staţiunii balneoclimaterice Băile Felix din judeţul Bihor.

Pentru investiţia de aproape 32 de milioane de lei, medicul a depus cerere de finanţare din fonduri guvernamentale pentru 15 milioane de lei, iar restul de bani ar veni din credite bancare.

„Noi am profitat de numele Băilor Felix şi de calitatea terapeutică a apei care e unică în zonă, sunt sute de ani de experienţă unde efectul terapeutic este clar. Proiectul şi terenul există, know-how şi plan de fezabilitate avem. Pe nişa de recuperare există un deficit foarte mare de paturi“, a spus pentru ZF Marius Căprar. El este medic primar în secţia de reabilitare medicală a Spitalului Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix. 

Piaţa privată de sănătate este estimată la 7 miliarde de lei, în creştere de la an la an. Marile spitale private din topul clasamentului sunt generaliste, însă în ultimii ani a început să fie accesată şi zona de nişă, un exemplu fiind spitalul Monza din Capitală, specializat în domeniul cardiologiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO