Companii

Medicul Dan Dunărenţiu, fondatorul spitalului de recuperare Veneţia Medical din Brăila: Prevenţia şi recuperarea sunt la pământ în sistemul sanitar, tratăm cazurile grave, unde nu mai sunt multe de rezolvat

Spitalul Veneţia Medical are 6.000 mp. În unitatea privată din Brăila lucrează 17 medici, care sunt însă colaboratori, pentru că judeţul Brăila are deficit de medici.

Spitalul Veneţia Medical are 6.000 mp. În unitatea privată din Brăila lucrează 17 medici, care sunt însă colaboratori, pentru că judeţul Brăila are deficit de medici.

Autor: Georgiana Mihalache

12.12.2019, 18:35 559

La jumătatea anului 2018, medicul Dan Dunărenţiu a deschis la Brăila spitalul Veneţia Medical, specializat pe zona de recuperare medicală, după o investiţie de 3 milioane de euro.

Casele de asigurări private de sănătate sunt soluţia pentru o gestionare mai bună a re­surselor din sistemul de sănă­ta­te, în care contribuţiile celor 5 milioane de anga­jaţi acoperă ne­vo­ile în­tregii popu­laţii, sus­ţine medicul Dan Dunărenţiu, fon­da­to­rul spitalului de recuperare Veneţia Medical din Brăila.

„Cât timp bani care ajung la Casa de Asigurări (din contribuţiile angajaţilor – n.red.) sunt mai puţini, sumele de la Casă vor fi mai reduse. Prevenţia şi recuperarea medicală sunt la pământ, facem medicină „de război“, tratăm cazurile grave, acute, unde nu mai sunt multe de rezolvat“, a spus Dan Dunărenţiu. El a înfiinţat în urmă cu un an spitalul Veneţia Medical, în Brăila, specializat pe recuperarea medicală, însă până în prezent, pentru 50 de paturi dintre cele 150 de locuri unitatea medicală nu a putut încheia contract cu CNAS pentru pacienţii care vin cu bilet de trimitere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO