Companii

Managerul Spitalului Universitar vine la ZF PHARMA SUMMIT

Managerul Spitalului Universitar vine la ZF PHARMA SUMMIT

Autor: Ioana David

20.09.2012, 00:05 355

Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB), va participa la ZF PHARMA Summit '12, eveniment organizat de Ziarul Financiar în perioada 24-25 septembrie.

Într-un format unic, ZF îşi propune ca în cadrul acestui eveniment să-i aducă în acelaşi loc pe cei mai importanţi jucători din sistemul sanitar pentru ca timp de două zile să dezbată alături de ei, dar şi de autorităţi cele mai fierbinţi subiecte din domeniu.

Noul proiect de lege din domeniu, fondurile alocate şi noi surse de finantare, calitatea serviciilor medicale, investiţiile din mediul privat sunt câteva dintre subiectele de pe agenda de discuţii.

Totodată, factorii de decizie, manageri care gestionează vânzări de medicamente de sute de milioane de euro şi oameni de afaceri care au investit milioane în deschiderea de spitale şi clinici private vin să vorbească şi despre dezvoltarea businessurilor.

Cătălin Cîrstoiu este managerul SUUB din 2009. Unitatea are peste 1.000 de paturi şi este una dintre cele mai mari din ţară.

www.zf.ro/conferinte - ZF PHARMA SUMMIT '12

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO