Companii

Mallurile solicită certificate de urgenţă pentru scutiri la plata utilităţilor. Andrei Pogonaru, Veranda: Toate mallurile sunt îndreptăţite să aplice pentru obţinerea acestui certificat

Mallurile solicită certificate de urgenţă pentru...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.04.2020, 10:46 564

Marile centre comerciale şi-au închis uşile pe 23 martie, după ce autorităţile au impus încetarea activităţii, ca măsură de limitare a răspândirii pandemiei de COVID-19.

Mallurile Veranda, Park Lake şi Unirea Shopping Center din Bucureşti sunt doar câteva dintre centrele comer­ciale care au solicitat în ultima săptă­mână certificate de urgenţă care atestă întreruperea totală sau parţială a activităţii.

Certificatul privind starea de urgenţă este eliberat de Guvernul României, prin Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, companiilor afectate economic de efectele pandemiei de COVID-19, pentru ca acestea să poată beneficia de scutiri la plata utilităţilor sau a chiriei. Lista cu firmele care aplică pentru obţinerea acestui certificat se actualizează de la o zi la alta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO