ZF 24

Băneasa “contraatacă”: cu o lună înainte de deschiderea Promenada, mallul din nordul Capitalei anunţă 13 noi chiriaşi

Băneasa “contraatacă”: cu o lună înainte de...

Autor: Cristi Moga

16.09.2013, 16:57 3990

Băneasa Shopping City, cel mai mare centru comercial din nordul Bucureştiului, a atras în rândul chiriaşilor 13 noi magazine care au fost inaugurate recent sau urmează să îşi deschidă porţile în toamna acestui an.

Noii chiriaşi au fost anunţaţi “cu ocazia noului sezon toamnă - iarnă”, dar şi cu o lună înainte de deschiderea mallului Promenada din zona Floreasca, un prim concurent direct pentru proiectul dezvoltat de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte.

Printre noii chiriaşi se numără un concept store al librăriilor Cărtureşti, magazinul flagship al reţelei de vestimentaţie Nissa, un magazin de încălţăminte Guban sau o unitate Timeout. Retailerul La Martina va avea în Băneasa primul magazin deschis în România, în timp ce alte spaţii au fost ocupate în mall de Celio (îmbrăcăminte masculină, de la jumătatea lunii octombrie), Crabtree (cosmetice), ELC Center (jucării), Luisa Spagnoli (deschis recent), Loulou (articole vestimentare), Napapijri, Wolford şi centrul de înfrumuseţare Nomasvello (inaugurat deja).
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO