Companii

Mai puţin de 2% dintre europeni vor să îşi facă următoarea vacanţă în România: 56% dintre europeni îşi vor petrece următoarea vacanţă până în luna august

Unu din trei europeni care se gândesc să îşi facă vacanţa în sezonul de vară din acest an aleg zone cu mare

Unu din trei europeni care se gândesc să îşi facă vacanţa în sezonul de vară din acest an aleg zone cu mare

Autor: Miruna Diaconu

02.06.2021, 18:15 154

♦ Asociaţia Europeană a Turismului a realizat un studiu prin care a fost analizată dorinţa turiştilor europeni de a călători ţinând cont de faptul că încă există restricţii în statele europene pentru limitarea răspândirii virusului.

Mai puţin de 2% dintre europeni vor să îşi facă următoarea vacanţă în România, conform unui studiu realizat de Asociaţia Europeană a Turismului. Dorinţa europenilor de a călători se află la cel mai înalt nivel din ultima perioadă, astfel că 56% dintre participanţii la acest studiu plănuiesc să îşi facă următoarele vacanţe până în luna august a acestui an.

Asociaţia Europeană a Turismului a realizat un studiu prin care a fost analizată dorinţa turiştilor europeni de a călători ţinând cont de faptul că încă există restricţii în statele europene pentru limitarea răspândirii virusului.

Faţă de studiul realizat anterior, România a urcat în clasament, astfel că, într-un studiu realizat la începutul acestui an, sub 1% din europeni voiau să ajungă la noi în ţară în următoarea vacanţă, însă acest procent s-a schimbat odată cu evoluţia pandemiei şi a campaniei de vaccinare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO