Companii

Mai multe firme, printre care şi Hidroelectrica, se luptă pentru cel mai mare parc solar din România, o investiţie de 120 mil. euro dezvoltată de Portland Trust

Mai multe firme, printre care şi Hidroelectrica, se...

Autor: Roxana Petrescu

30.03.2021, 10:05 6380

Hidroelectrica a cerut deja oferte de reprezentare de la casele de avocatură specializate în fuziuni şi achiziţii din domeniul energiei, dar în cursă sunt mai mulţi competitori.

„Pentru proiectul de 131,25 MW (jud. Argeş) suntem într-un proces competitiv cu mai multe companii interesate de achiziţia parcului. Nu putem confirma sau infirma numele niciunei părţi interesate în acest moment, procedurile fiind confidenţiale. În ceea ce priveşte întregul portofoliu de proiecte pe care ni-l dorim, cu o capacitate de 500 MW, vrem să aducem toate proiectele până la nivelul în care sunt complet operaţionale, strategia pentru fiecare în parte urmând să fie definitivată în funcţie de contextul de piaţă din momentul respectiv“, a declarat Florin Furdui, country manager, Portland Trust.

Pe listă este însă şi Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, care vrea să facă un nou pas pentru completarea protofoliului de generare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO