Companii

Magazinul Zara din mallul AFI are cea mai mare suprafaţă din regiune: cât un stadion

Grupul spaniol Inditex, prezent pe pia­ţa locală cu un total de 125 de ma­ga­zi­ne sub opt branduri, a deschis în mal­lul AFI Cotroceni cel mai mare magazin Zara din re­giu­ne, de cir­ca 4.000 mp, o su­pra­faţă dublă faţă de cea operată anterior.

Noul magazin este am­plasat pe spaţiul un­de anterior func­ţio­nau Bershka şi Stra­di­va­rius. A fost ocu­pată de asemenea o parte din parcare. Stradi­va­rius a fost mutat într-un spaţiu din apro­pie­re, iar Bershka în fos­tul loc al Zara.

Dublarea supra­fe­ţei Zara a venit ca ur­ma­re a faptului că exis­ta potenţial de creştere a vân­ză­ri­lor.

Magazinul din AFI Cotroceni era, ală­turi de cel din Băneasa Shopping City, printre cele mai bune ale reţelei, cu vânzări de peste 10 milioane de euro fiercare.

 

 

Zara şi-a recrutat şef pe expansiune de la H & M după ce Răzvan Sin a plecat la NEPI

Grupul imobiliar NEPI Rockcastle l-a recrutat pe executivul român Răzvan Sin pentru a se ocupa de retail leasing şi dezvoltare, conform datelor pu­blicate de el pe pro­filul de pe reţeaua de so­cializare de busi­ness LinkedIn.

Anterior el a condus timp de doi ani şi jumătate procesul de ex­pansiune al spa­nio­lilor de la Inditex, pro­prietarul Zara.

În locul său a ve­nit Mihai Duica, po­tri­vit surselor din piaţă.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.