Companii

Magazinul de vinuri Beros & van Schaik Wine Traders din Centrul Vechi ajunge la afaceri de 130.000 de euro

Magazinul de vinuri Beros & van Schaik Wine Traders din...

Autor: Ioana David

05.12.2012, 14:50 558
Magazinul de vinuri Beros & van Schaik Wine Traders din Centrul Vechi, deschis în urmă cu un an în urma unor investiţii de 100.000 de euro, estimează că anul acesta va ajunge la o cifră de afaceri de 130.000 de euro, cu 10% mai mult comparativ cu estimarea iniţială.

Portfoliul magazinului include vinuri importate din Chile, Argentina şi Spania dar şi vinuri româneşti de la podgoriile boutique apărute în ultimii ani.

Reprezentanţii companiei spun că veniturile din primul an de activitate au venit din trei direcţii: wine bar/magazin, livrare directă către consumatorii finali şi vânzări către HoReCa (hoteluri, restaurante). Pentru acest final de an, compania are în vedere să se concentreze pe cadouri şi pachete corporate, iar până la jumătate lunii decembrie plănuieşte dezvoltarea unui website de e-commerce şi a unui Wine Club.

“Anul viitor vrem să mergem mai departe oferind posibilitatea de a comanda şi plăti online şi să reunim comunitatea deja creată într-un Wine Club”, a spus Jerry van Schaik, investitor si adminstrator al afacerii.

Pentru 2013 compania se aşteaptă la o creştere cu 25% a cifrei de afaceri.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO