Companii

Macromex isi face depozit pe autostrada Bechtel

30.11.2009, 23:11 87

Macromex, cel mai mare distribuitor de produse congelate de pepiata, investeste in urmatorul an 20 mil. euro intr-un centrulogistic la Campia Turzii, care va reconfigura businessul dincentrul tarii al companiei.

Acesta este al treilea mare proiect pe segmentul logisticiianuntat pentru urmatorii ani pe traseul viitoarei autostraziTransilvania, dupa depozitele centrale ale retailerilor Kaufland siPlus.

Proiectul din Campia Turzii este cea mai mare investitieanuntata pana acum de Macromex, companie cu rulaje anuale de 120 demilioane de euro si 530 de angajati.

"In Romania nu exista un lant de distributie de frig cuacoperire la nivelul intregii tari", a declarat Dan Minulescu, 41de ani, proprietarul Macromex.

El a precizat ca segmentul distributiei de produse congelate seva dezvolta in urmatorii ani indiferent de dinamica consumuluipentru ca este inca la nivelul unui segment de nisa in Romania, cuputini jucatori.

Mai putin de 20% din rulajele realizate de cei mai mari zecedistribuitori locali de bunuri de larg consum vin din distributiade frig, potrivit datelor din piata.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO