Companii

Când lumea se mută în online, micii antreprenori născocesc platforme pentru a supravieţui: piaţa alternativă, fermierul online, meşterii de lângă tine, bookingul românesc sau sfătuitorul online din construcţii

Când lumea se mută în online, micii antreprenori...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.12.2020, 08:00 830
Online e mai simplu. Şi dacă nu eram deja conştienţi de asta, pandemia a venit să confirme că la un clic distanţă stă o lume întreagă şi stau o sumedenie de mijloace şi resurse care să ne simplifice viaţa de zi cu zi.

Ambiţiile tinerilor antreprenori din zilele noastre sunt în linie cu tendinţele, astfel că nu puţini sunt aceia care au identificat o nişă bună de exploatat în lumea virtuală. Aşa au luat naştere platforme care satisfac nevoi diverse, gândite şi puse în practică, de la zero, de mici oameni de afaceri care aspiră să creeze mari schimbări în lume. Începând cu România.

Poveştile câtorva dintre aceşti oameni, împreună cu ideile lor, s-au spus în cadrul proiectului Afaceri de la zero, realizat de Ziarul Financiar şi susţinut de Banca Transilvania. Găsiţi mai jos, în miniatură, experienţele lor, care sunt disponibile integral pe platforma ZF Afaceri de la zero.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO