Companii

Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea Iaşi: Anul acesta a fost mai bun decât 2020, ne aşteptăm să închidem cu venituri mai mari cu circa 50%

Autor: Miruna Diaconu

21.10.2021, 18:40 335

Antreprenorul este de părere că după ce criza sanitară îşi va diminua din efecte, operatorii din HoReCa se vor confrunta cu o criză economică venită pe fondul creşterii costurilor, dar şi al gradului de îndatorare mare al companiilor.

Lucian Grecu, proprietarul ho­te­lului Unirea din Iaşi, spune că anul 2021 a fost mult mai bun faţă de 2020, exis­tând perioade similare celor de di­nainte de pandemie. Antrepre­no­rul se aşteaptă la venituri mai mari cu circa 50% faţă de cifra de afaceri înregistrată în 2020.

„Anul acesta a fost categoric mai bun decât anul trecut, când am avut şi pe­rioade de blocaj total. Începutul anu­lui a fost incert, însă în vară a exis­tat o perioadă în care a părut că ne-am întors la normalitate, dar am înce­put să vedem un trend descen­dent când a crescut numărul de îm­bolnăviri, oamenii au intrat într-o tea­mă de a călători, de a circula“, ex­pli­că Lucian Grecu, proprietarul hotelului Unirea din Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO