Companii

Loucas Ellinas, proprietarul Chronolink, importatorul Rolex, a cumpărat un spaţiu comercial în Primăverii cu 10.000 de euro/mp. Tranzacţia este cea mai scumpă de acest tip semnată vreodată în România

Nordis Primăverii Boutique este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 20 şi are o suprafaţă totală de 1.030 de metri pătraţi.

Nordis Primăverii Boutique este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 20 şi are o suprafaţă totală de 1.030 de metri pătraţi.

Autor: Bogdan Alecu

13.05.2021, 19:15 964

Chronolink, importatorul ceasurilor Rolex pe piaţa locală, companie deţinută de omul de afaceri Loucas Ellinas, a cumpărat cu 500.000 de euro spaţiul comercial de la parterul clădirii Nordis Primăverii Boutique. Raportat la suprafaţa de 50 mp a spaţiului, tranzacţia a fost parafată cu preţul de 10.000 de euro metrul pătrat, cea mai scumpă de acest tip semnată vreodată în România. Chronolink are trei spaţii comerciale, iar pe lângă cel din Primăverii mai are unul pe Calea Victoriei şi unul în cadrul hotelului Marriott şi a vizat întotdeauna spaţii stradale. Nordis Group, dezvoltatorul controlat de omul de afaceri Emanuel Poştoacă, a inaugurat clădirea de pe bdul Primăverii în luna februarie a acestui an, după o investiţie de 8 mil. euro. 

Clădirea este situată pe Bulevardul Primăverii, nr. 20 şi are o suprafaţă totală de 1.030 de metri pătraţi. Nordis Primăverii Boutique dispune de 4 locuinţe, dintre care 3 apartamente de lux şi un penthouse situat pe ultimele trei etaje. La demisol, clădirea dispune şi de un spaţiu de birou.  Dezvoltatorul imobiliar român Nordis Group estimează încasări de 100 milioane euro în 2021 din vânzarea ansamblurilor hoteliere şi rezidenţiale din Mamaia, Sinaia şi Braşov, în condiţiile în care primele patru luni ale anului au adus vânzări de 21 milioane euro, jumătate din suma raportată pe întregul an 2020.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO