Companii

Logicor, firma care administrează portofoliul logistic al fondului american Blackstone: „Ne-am asigurat terenuri în Braşov, Sibiu, Glina, Bucureşti şi Timişoara“

Logicor, firma care administrează portofoliul logistic...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.07.2016, 00:00 1378

Logicor, compania care administrează activele logistice pe care americanii de la Blackstone le-au preluat de la Immofinanz, vede un potenţial ridicat în piaţa din Româ­nia, unde prin achizţii de terenuri şi dezvoltările preluate de la austrieci a ajuns la un milion de metri pătraţi.

„Am achiziţionat patru parcuri (industriale – n. red.) în România, de aproximativ 98.500 de metri pătraţi în­chi­riabili în locaţii strategice. Suntem încă în proces de pre­luare a ultimului activ cu potenţial de dezvoltare – Bucharest Distribution Park din Mogoşoaia. De asemenea, ne-am asigurat terenuri în Braşov, Sibiu, Glina, Bucureşti şi Timişoara şi am ajuns la un total de peste un milion de metri pătraţi“, spune Roman Skowronski, head of asset manage­ment pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Logicor.

Printre cei mai importanţi chiriaşi pe care Logicor îi are în România, se numără companiile de logistică Rhenus Logistics şi CTDI, transportatorul Euroccoper, Profi Rom Food – compania care administrează reţeaua de supermar­keturi Profi, şi operatorul de servicii de dializă Fresenius.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO