Companii

Locuieşti în Sibiu şi vrei să te angajezi? Zara are 28 de posturi disponibile

Autor: Cristina Roşca

16.01.2012, 11:44 563

Zara, unul dintre cele şapte branduri aduse pe piaţa locală de spaniolii de la Inditex, va deschide în acest an un magazin stradal în Sibiu.

Pentru această nouă unitate spaniolii au scos la concurs 3 posturi de director de magazin şi asistent manager (full-time) şi alte 25 de posturi de asistent de vânzări şi casier (part-time).

Cei care doresc să aplice pentru posturile de director de magazin şi asistent manager trebuie să aibă minim un an de experienţă ca manager în domeniul modei, în retail sau în orice alt domeniu şi să vorbească bine engleza.

"Ne punem businessul în mâinile tale. Tu vei fi responsabil pentru magazin sau secţiunea de magazin de care te vei ocupa. Vei coordona activităţi zilnice şi vei lua decizii referitoare la produsele din magazin astfel încât să atingi ţintele de vânzări ce au fost stabilite pentru tine", aşa sună descrierea postului postată de spanioli pe site-ul de recrutare e-jobs.

În ceea ce priveşte cele 25 de posturi de asistent de vânzări şi casier nu există cerinţe specifice precum cele enumerate în cazul posturilor de director de magazin şi asistent manager.

Printre responsabilităţile enumerate însă se numără: primirea mărfii, împachetarea produselor, aşezarea pe rafturi şi realizarea inventarului.

Zara deţine în România 16 magazine. Afacerile în 2010 ale retailerului s-au apropiat de 58 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO