Companii

CUM SĂ LOCUIEŞTI? Apropierea de centru. Locuinţă în oraş sau în proximitate? De ce? ZF începe astăzi o serie de articole despre cum putem locui mai bine şi despre criteriile de care trebuie să ţinem cont atunci când alegem cum va arăta viitorul „acasă“

♦ Dacă doriţi să ne împărtăşiţi idei, sugestii, noi teme de abordat în cadrul rubricii, aşteptăm mesajele dumneavoastră pe adresa alina.vasiliu@zf.ro.

Accesul la toate facilităţile aproa­pe la orice oră este un avantaj de care mulţi oameni nu se pot des­prin­de. Totuşi, nu este de dat la o parte nici beneficiul aerului ceva mai puţin poluat şi al spa­ţiilor verzi ge­ne­roa­se, mai greu de găsit în mijlocul ora­şului. Aşa se face că apare în­tre­ba­rea: locuinţă în oraş, aproa­pe de toate ser­viciile şi obiectivele de inte­res, sau în pro­ximitatea ora­şului, unde aglome­raţia este mai redusă, iar zgomotul mai puţin deranjant? De ce?

„Locuinţele aflate în centru sunt, de cele mai multe ori, mai scum­pe şi mai că­utate decât cele de la peri­feria unui oraş. Totuşi, în ulti­mii ani, odată cu pandemia şi cu apariţia tren­­­dului work from home, cere­rea pen­tru locuinţe în proximitatea ora­şe­lor a luat amploare“, spune Daniel Tudor, CEO al agenţiei imobiliare The Concept.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.