Companii

Liviu Tudor, proprietarul Genesis Property, care deţine birourile West Gate şi Novo Park: Angajaţii nu mai vor doar clădiri „verzi“, ci „sănătoase“

Liviu Tudor, proprietarul dezvoltatorului de clădiri de birouri Genesis Property, care deţine West Gate Business District şi Novo Park.

Liviu Tudor, proprietarul dezvoltatorului de clădiri de birouri Genesis Property, care deţine West Gate Business District şi Novo Park.

Autor: Roxana Rosu

25.06.2021, 00:05 195

Angajaţii, mai ales din generaţia Millennials, cer un spaţiu de muncă sănătos şi pun tot mai mult preţ pe calitatea locului de muncă atunci când sunt în căutarea unui nou job.

Pandemia a crescut atenţia pe care o acordă oamenii mediului în care lucrează şi locuiesc, aceştia înţelegând tot mai bine cât de mare este impactul spaţiilor interioare asupra sănătăţii, iar în acest context 9 din 10 investitori în real estate din toată lumea spun că în ultimele 12-24 de luni cererea pentru „clă­diri să­nătoase“ a crescut, spune Liviu Tudor, pro­prie­tarul dez­vol­ta­torului de clădiri de birouri Genesis Property, care deţine West Gate Business District şi Novo Park.

În prezent, cea mai ridicată cerere pentru astfel de spaţii se înre­gis­trează în Asia, America de Nord şi Europa, iar 92% dintre companii anticipează o accelerare a acestei tendinţe în următorii trei ani, după cum arată un sondaj efectuat de către The United Nations Environment Programme Finance Initiative (UNEP FI), Center for Active Design (CfAD) şi Bentall Green Oak (BGO) în rândul celor mai importanţi investitori imobiliari la nivel global.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO