Companii

Liviu Tudor a semnat pentru 7.600 mp cu grupul Société Générale până în 2021 în proiectul de birouri West Gate din vestul Capitalei

Liviu Tudor a semnat pentru 7.600 mp cu grupul Société...

Autor: Bogdan Alecu

16.02.2016, 00:00 391

Compania imobiliară Genesis Development, controlată de Liviu Tudor, care deţine proiectul de birouri West Gate din vestul Capitalei, a semnat o extindere a contractului de închiriere cu Société Générale European Business Services până în 2021. În prezent, SG EBS – deţinut de grupul bancar multinaţional de origine franceză Société Générale – utilizează 7.600 mp de birouri în West Gate.

Este cea de-a patra extindere şi consolidare consecutivă din portofoliul Genesis Development, după extinderile şi prelungirile Hewlett-Packard, Yokogawa şi Infineon din Novo Park, care totalizează aproximativ 35.000 mp de birouri. Genesis Development deţine parcurile West Gate şi Novo Park, având astfel în portofoliu 150.000 mp de birouri clasa A.

Société Générale European Business Services a fost înfiinţată în 2011 şi este un centru de servicii pentru grupul Société Générale. Printre companiile care au sediul în West Gate se numără şi Dacia Renault, Siemens, Accenture, Panasonic, Alpha Bank, Carestream Health şi Medicover. West Gate, amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a staţiei de metrou Preciziei, este compus din cinci clădiri de birouri, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 75.000 de metri pătraţi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO