Companii

Liviu Stoleru, fostul CEO al Cemacon, a preluat oficial cârma ROCA Industry, holding care urmează să se listeze la Bursă

Liviu Stoleru are peste 15 ani de experienţă în vânzări, logistică, distribuţie, marketing, reorganizare şi restructurare, strategii de insolvenţă.

Liviu Stoleru are peste 15 ani de experienţă în vânzări, logistică, distribuţie, marketing, reorganizare şi restructurare, strategii de insolvenţă.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.01.2022, 10:30 871

♦ Alături de Liviu Stoleru, care va ocupa poziţia de director executiv, în holding vor mai fi implicaţi Alexandru Savin şi Rudolf Vizental - ca membri ai consiliului de administraţie, şi Ioan-Adrian Bindea - ca preşedinte al consiliului de administraţie.

Liviu Stoleru, fostul CEO al pro­du­cătorului de cărămizi Cemacon, a preluat oficial funcţia de CEO al ROCA Industry, care reuneşte mai mul­te companii din producţia de ma­te­ria­le de construcţii. Potrivit pro­fi­lului său de pe reţeaua de so­cializare de busi­ness LinkedIn, el este CEO în no­ua companie începând cu ianuarie 2022.

ROCA Industry, holding înfi­in­ţat de ROCA Investments cu denu­mirea Holdingrock1 la Registrul Co­mer­ţului, care grupează deocamdată fir­mele Bico şi Sarcom, cu afaceri cumulate de circa 120 mil. lei şi profit net de 15 mil. lei în 2020, pregăteşte venirea la Bursa de la Bucureşti prin intermediul unui plasament privat intermediat de BT Capital Partners.

Obiectivul holdingului este ca în trei ani de activitate să ajungă să-şi des­făşoare activitatea prin 10-12 com­panii com­plementare. Ca şi cri­te­rii de selec­ţie, profilul acestora va fi com­pa­nii an­treprenoriale, cu cifră de afa­ceri de pes­te 8-10 mil. euro şi marjă EBITDA de 15-20%, potrivit documentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO