Companii

Livia Elena Ungureanu a ajuns cu firma de construcţii Old & New Construct din Olt la afaceri de 113 milioane lei, de 10 ori în 6 ani, şi la un profit de 45 mil. lei

Livia Elena Ungureanu a ajuns cu firma de construcţii...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.10.2020, 18:00 861

Profitul a fost în creştere de mai bine de trei ori, situându-se la 45,3 milioane de lei, în vreme ce numărul de angajaţi a crescut cu 69, până la 164 anul trecut.

Old & New Construct, o companie din judeţul Olt cu activitate în construcţia de clădiri, a raportat pentru anul 2019 o cifră de afaceri de 113 milioane de lei, mai mult decât dublu faţă de anul precedent, arată datele disponibile pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Profitul a fost în creştere de mai bine de trei ori, situându-se la 45,3 milioane de lei, în vreme ce numărul de angajaţi a crescut cu 69, până la 164 anul trecut. După rezultatele de anul trecut, compania Old & New Construct practic şi-a majorat businessul de zece ori în ultimii şase ani. Astfel, compania a ajuns una dintre cele mai mari din construcţii la nivel naţional, potrivit datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comer­ţului la solicitarea ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO